Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πώς να πλησιάσεις μια γυναίκα

Έχουμε το story.. Εσύ συναντάς μια υποθετική κυρία. Σου αρέσει ή απλά θες να περάσεις το βράδυ σου. Όπως και να έχει θες να την πλησιάσεις και δεν βρίσκεις τον τρόπο, ούτε θες να σε ακυρώσει. Τι κάνεις λοιπόν;
Καταρχάς, πρέπει να δεις αν σε κοιτάζει. Αν δεν σου ρίχνει ούτε ένα βλέμμα, δεν έχει νόημα να πας. 

ΤΙΠ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Αυτό που πρέπει να διαθέτεις για να μην σου πει μια γυναίκα όχι, είναι

αυτοπεποίθηση. Η φωνή σου, καθώς και οι κινήσεις σου πρέπει να είναι σταθερές. Πρέπει να εκπέμπεις δυναμισμό.  Επίσης πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες. Αυτό που σου λέω δεν μας συμφέρει εμάς σαν γυναίκες να το ξέρεις, αλλά είναι η πάσα αλήθεια!Δεν πρέπει να μας αφήνετε πολλά περιθώρια αν θέλετε να λάβετε θετικές απαντήσεις. Θες τον αριθμό της; Δώσε της το κινητό σου και πες της ""γράψε τον αριθμό σου". Το ίδιο ισχύει και σε κάθε άλλη περίσταση. Στις γυναίκες αρέσει να δείχνεις αρσενικό, αρχηγός. Κάντο με τρόπο λοιπόν, και συγκεκριμένα... τρόπο αντρικό! 

Οι τρόποι προσέγγισης είναι πολλοί:

ΣΕΝΑΡΙΟ 1:  Την κερνάς ένα σφηνάκι. Όχι όμως λέγοντας στον σερβιτόρο να της το πάει, όπως γίνεται συνήθως. Θα παραγγείλεις ένα και για τον εαυτό σου και θα την πλησιάσεις. Θα της δώσεις το σφηνάκι και απλά θα τσουγκρίσετε. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι <<στην υγειά σου>>. Στη συνέχεια θα της μιλήσεις, λέγοντας τις γνωστές αντρικές μπούρδες, ξέρεις εσύ.


ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Κάνε ένα σχόλιο, ή κάνε πλάκα με κάτι που θα δεις στο κοινό σας περιβάλλον. Οι γυναίκες δέχονται πολύ πιο εύκολα κάποιον αστείο από ότι κάποιον σοβαρό. Επίσης, γκρεμίζουν πιο εύκολα τα τείχη τους. Για αυτό κάν΄ την να γελάσει με κάτι και σίγουρα θα έχεις κερδίσει το ενδιαφέρον της.

ΣΕΝΑΡΙΟ 3: Όταν χορεύετε, πλησίασέ την και χόρεψε μαζί της. Πώς θα το κάνεις; Τράβηξέ την από το χέρι. Δεν εννοώ να της το ξεριζώσεις βέβαια. Απλά τράβηξέ την προς το μέρος σου. Στις γυναίκες αρέσουν πολύ τα αρσενικά που παίρνουν πρωτοβουλίες. 


ΣΕΝΑΡΙΟ 4: Όταν βρίσκεσαι κοντά της μίλησέ της. Πλησίασέ την χαμογελώντας. Ελπίζω να θυμάσαι να βουρτσίζεις τα δοντάκια σου. Απλά άπλωσε το χέρι σου και πες το όνομά σου. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να σου πει το δικό της. Και συνέχισε κάνοντας της ερωτήσεις. Έτσι θα ξεκινήσετε να μιλάτε.

ΣΕΝΑΡΙΟ 5: Μέσω κοινών γνωστών. Αν έχεις κάποιον κοινό γνωστό, είναι ο καλύτερος τρόπος γιατί θα σου μιλήσει πιο εύκολα, πιο άνετα και θα σε εμπιστευτεί απλά και μόνο επειδή είσαι φίλος του φίλους της. Οι μετοχές σου ανεβαίνουν αυτόματα.

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:
1. Στην τουαλέτα. Δεν θα εξηγήσω γιατί. Είναι αυτονόητο.
2. Δίνοντάς της τον αριθμό σου σε ένα χαρτάκι. Καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα σε πάρει πρώτη τηλέφωνο. 
3. Έξω από το μαγαζί όταν θα έχει βγει για τσιγάρα. Δίνεις την εντύπωση πως κρύβεσαι και πως το μόνο που σε ενδιαφέρει από αυτή είναι να την "ξεμοναχιάσεις".
4. Να την φιλήσεις χωρίς να ξέρείς ούτε το όνομα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις