Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Έξαλλη η Μενεγάκη με τις φωτογραφίες της με Ματέο

Έξαλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη με φωτογραφικό υλικό από προσωπικές της στιγμές που διακινούν αυτή τη στιγμή στην αγορά άγνωστοι. 

Συγκεκριμένα φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν από την ίδια και τον Ματτέο μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Μήλο, έχουν εμφανιστεί στην αγορά των περιοδικών life style από άτομο το οποίο δηλώνει ρωσικής καταγωγής. 


Ο εν λόγω κύριος χτύπησε πρώτα την πόρτα του Πέτρου Κωστόπουλου και από εκείνον – παρά τις κακές τους σχέσεις –πληροφορήθηκε η Μενεγάκη την διαρροή του φωτογραφικού υλικού. 

Στην αρχή αμφισβήτησε το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο όταν, όμως, ο Κωστόπουλος της έστειλε με e-mail μέρος του υλικού χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να ξαναβρεί τη φωνή της. 

Η Ελένη μετά από αυτό, ξεκίνησε έναν Μαραθώνιο επαφών με όλους τους εκδότες, προκειμένου να μην δουν οι φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας. 

Εφ’ όσον έχει γίνει το πρώτο βήμα, είναι σίγουρο ότι οι κάτοχοι του συγκεκριμένου υλικού, θα χτυπήσουν και άλλες πόρτες, όπως είναι σχεδόν βέβαιο, ότι όλοι αυτοί που τώρα την διαβεβαιώνουν ότι δεν θα δημοσίευαν ποτέ τέτοιες φωτογραφίες, θα τις έβαζαν πρώτοι στα εξώφυλλα των περιοδικών και των εφημερίδων τους. 

Ο λόγος για τον οποίο η Ελένη έχει βγει εκτός εαυτού, είναι το γεγονός ότι μόνον δικός της άνθρωπος θα μπορούσε να διοχετεύσει τέτοιες φωτογραφίες στην αγορά και, φυσικά, έχει αρχίσει να υποψιάζεται άτομα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον…

Ποιος είπε ότι η οικονομική κρίση δεν θα ‘χει συνέπειες;
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις