Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Sex με Νιγηριανό... μέσα σε ταβέρνα!

ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ... ΑΚΟΥΓΑΝ
Aνω-κάτω έγινε γνωστή ψαροταβέρνα της Πάτρας την περασμένη Παρασκευή όταν θαμώνας της... (νεαρός έγχρωμος μικροπωλητής CD - προφανώς Νιγηριανός) και η ελληνίδα φίλη του αποφάσισαν να σβήσουν τον ερωτικό τους πόθο στην τουαλέτα του μαγαζιού.Κλειδώθηκαν μέσα και οι ερωτικοί τους...
στεναγμοί ακούγονταν μέχρι και έξω σε κάποιους που είχαν τραπέζι... κοντά στην πόρτα της τουαλέτας και «προσπαθούσαν» να απολαύσουν το ψαράκι τους.

Μάταια η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας προσπαθούσε να τους ηρεμήσει και να τους σταματήσει. Χτυπούσε την πόρτα της τουαλέτας, αλλά το ζευγάρι... συνέχιζε απτόητο! Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μας είπαν από το μαγαζί, μόνο που δεν έβαλαν τα... γέλια, όταν άκουσαν τη γυναίκα να «ουρλιάζει» και να φωνάζει «σ' αγαπάω» κι εκείνος να απαντά με σπαστά ελληνικά «φκαριστώ πολύ».

Μετά από αρκετά λεπτά το ζευγάρι βγήκε από την τουαλέτα... σα να μην τρέχει τίποτα! Προφανώς ήταν τέτοιο το πάθος τους που δεν κατάλαβαν πως... όλη η ταβέρνα τους είχε πάρει χαμπάρι! Έτσι κατευθύνθηκαν στο τραπέζι τους και συνέχισαν να απολαμβάνουν την μπύρα τους (είχαν τελειώσει με το ψάρι). Κατά τα φαινόμενα η κυρία θα είχε «ψαρέψει» τον Νιγηριανό και με αντάλλαγμα ένα καλό δείπνο, θα έκανε τη... δουλειά της! Ενδέχεται δε να ήταν και παντρεμένη και γι' αυτό επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για να ικανοποιηθεί! Οι υπόλοιποι θαμώνες τούς κοιτούσαν περίεργα ενώ μία παρέα νεαρών που έτρωγε λίγο πιο πέρα, είχε ξεκαρδιστεί στα... γέλια. Μάλιστα ένας εξ αυτών είπε στην ιδιοκτήτρια (αφού πλήρωσε) πως με τέτοιο... θέαμα θα προτιμά σε καθημερινή βάση το μαγαζί της!

«Ψάρεμα» στην Τριών Ναυάρχων!
Όπως και παλαιότερα είχαμε γράψει, το φαινόμενο του «ψαρέματος» αλλοδαπών (κυρίως Νιγηριανών και Αφγανών) από γυναίκες που αισθάνονται μοναξιά δεν είναι πρωτοφανές! «Ψάρεμα» γίνεται κυρίως στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου συχνάζουν κάπως πιο «περιποιημένοι» αλλοδαποί! Πριν από δύο χρόνια δημοσιογράφος του «Κόσμου» είχε γίνει μάρτυρας «ψαρέματος» δύο Αφγανών από δύο γυναίκες! Τους είχαν βάλει στο αυτοκίνητό τους, είχαν αγοράσει γλυκά από ζαχαροπλαστείο της οδού Κορίνθου και έφυγαν... προς άγνωστη κατεύθυνση! Το φαινόμενο συνεχίζει και λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο από μοναχικές γυναίκες αλλά και από κάποιες παντρεμένες. Μερικές, δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στους Αφρικανούς που πωλούν CD! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις