Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Δες γιατί δεν σταυρώνεις γκόμενα!

Είσαι άντρας και δεν βρίσκεις καμία για να κάνεις κάτι μαζί της. Και οι πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι γιατί <<μόλις χώρισα>>, <<περνάω φάση>>, <<είσαι οκ αλλά...>> κτλ κτλ. Μπούρδες ντάρλινγκ. Η αλήθεια είναι ότι απλώς δεν σε γουστάρει, όποια σου λέει όλα αυτά και δες τους λόγους:

1. Είσαι αυτό που λέμε... πέφτουλας. Όταν την πέφτεις σε όλες, τις κοιτάς όλες και φυσικά όλες σου φαίνονται οκ τότε σημαίνει πως δεν είσαι επιλεκτικός και καμιά δεν θέλει κάποιον που να μην την έχει διαλέξει, που να μην την κάνει να νιώθει ξεχωριστή. Επίσης, καμιά δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη για κάτι παραπάνω.




2. Είσαι ντροπαλός ή απλά φοβάσαι το άκυρο. Αν δεν κάνεις εσύ την κίνηση τότε αυτόματα δεν μπορεί καμιά να σε πει αρσενικό 100%. Το θέμα είναι να μην κολλάς . Για αυτό μην το ψάχνεις, μην το συζητάς και πολύ. Αιφνιδιασμός. Πετυχαίνει σχεδόν πάντα. Και πάντα face to face και όχι facebook to msn. Φυσικά όλα αυτά με προϋπόθεση να μην φτάσεις στο σφάλμα Νο 1.


3. Σε βλέπουν όλες φιλικά. Ακούς συχνά << είσαι πολύ καλός αλλά..>> Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις πολύ να κάνεις κίνηση. Να ξέρεις ότι στη βράση κολλάει το σίδερο. Πρόσεχε λοιπόν να επιτεθείς την κατάλληλη στιγμή, πριν σε δει φιλικά.


4. Είσαι άντρας του κεφιού και πίνεις και τα χάνεις. Το αρσενικό ξέρει να έχει τον έλεγχο και αυτό πρέπει να το θυμάσαι. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν περήφανες για αυτόν που έχουν δίπλα τους. Για αυτό μην ξεπερνάς συχνά τα όρια. Καταντάει γελοίο και καμιά δεν θα σε πάρει στα σοβαρά.


5. Είσαι πολύ απαιτητικός. Μην νομίζεις πως θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Το τέλειο δεν υπάρχει. Για αυτό κατέβασε λίγο τον πήχη και αναζήτησε την τελειότητα μέσα από το ατελές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις