Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη


Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη, καθώς το πρώην ζευγάρι δεν τα βρίσκει στο ζήτημα της κοινής περιουσίας του. Σύμφωνα με τη "Real Life" η τραγουδίστρια επιθυμεί να φύγει ο πρώην σύντροφός της από το σπίτι που είχαν αποκτήσει μαζί στα νότια προάστια και ζητάει να της επιστραφεί στο ακέραιο η αξία των μηχανημάτων του στούντιο ηχογράφησης που υπάρχει στην πολυτελή μεζονέτα.

Το πρώην ζευγάρι διανύει μια δύσκολη περίοδο αφού, αν δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους διαφορές, θα βρεθούν αντίδικοι στα δικαστήρια. Και οι δύο, πάντως, έχουν αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους τους, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια μέση λύση και να αποφευχθεί η δικαστική διαμάχη.
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον οριστικό χωρισμό τους φαίνεται πως εκκρεμούν πολλά οικονομικά ζητήματα μεταξύ της τραγουδίστριας και του πρώην συντρόφου της. Στα 12 χρόνια που διήρκησε η σχέση τους είχαν αποκτήσει απο κοινού μια πολυτελής μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οποία ο Τόνυ Μαυρίδης διαμένει και εξακολουθεί να τη χρησιμοποιεί και ως επαγγελματική στέγη, καθώς διαθέτει στούντιο ηχογράφησης.  Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το δάνειο που έχουν πάρει για την αγορά της πληρώνεται κανονικά και από τις δύο πλευρές.
Από την πλευρά του ο Τόνυ Μαυρίδης έχει λαμβάνειν από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόταν από κοινού με την τραγουδίστρια, όχι μόνο για την παραγωγή των δικών της τραγουδιών αλλά και για τις συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ξεκαθάρισμα των κοινών τους απολαβών περιπλέκει τις επαγγελματικές σχέσες που τους συνδέουν. Και δεδομένου ότι οι εταιρείες φέρνουν τζίρο, αν το πρώην ζευγάρι δεν τα βρει εξωδικαστικά, η δικαστική οδός θα αποτελέσει μονόδρομο.
Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους δύο πρώην συντρόφους να βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τους δικηγόρους τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τόνυ, κατά την οποία δεν κατάφεραν να βρουν λύση, ενώ του ζήτησε να προσδιορίσουν γραπτώς τις απαιτήσεις τους αναφορικά με το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.
Εν αναμονή της πρότασης από την Ε.Παπαρίζου, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η επιθυμία του Τόνυ είναι να μη φθάσουν μέχρι τα δικαστήρια. Ο ίδιος θέλει να μοιραστεί, οι υποχρεώσεις τους απέναντι στην πρώην σύντροφό του να εκπληρωθούν, όπως και να διευθετιθούν οι υποχρεώσεις της προς εκείνον.
«Η πλευρά του πελάτη μου θα ασκήσει κάθε δικαίωμα του από την επαγγελματική συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κυρία Έλενα Παπαρίζου και από την εταιρική σχέση με την εταιρεία της, στην οποία συμμετέχει ενεργά», ανέφερε στη "Real Life" ο συνήγορος του Τόνυ Μαυρίδη, Γιάννης Καρούζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις